Vrijstaande woning

Bouwnummer 1

Verkoopprijs € 479.500,- von

Begane grond

1e verdieping

2e verdieping

De begane grond

De vrijstaande woning is met recht het snoepje van het plan. De ruime woonkamer is aan de achterzijde gesitueerd. Door de grote en hoge kozijnen ontstaat een woonkamer en keuken met veel licht inval.

De begane grond is voorzien van vloerverwarming. De woning ontsluit op het binnenhofje.

De woning heeft een royale berging en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Je hoeft dus nooit meer naar een parkeerplaats te zoeken.

Wil je je eigen wensen kwijt bij deze fraaie woning? Geen probleem.

Vraagt u ons verkoopteam naar de mogelijkheden.


1 e verdieping

De verdieping van deze woning is door middel van een vaste trap te bereiken. Er zijn standaard drie ruime slaapkamers aangebracht en een riante badkamer voorzien van luxe sanitair van Villeroy & Boch. Er wordt een wastafel geplaatst met een luxe éénhendelmengkraan, een thermostatische douchemengkraan en een vrijhangend toilet. De verdieping van de woningen wordt verwarmd middels vloerverwarming wat per ruimte te regelen is.


2e verdieping

De 2e verdieping van deze woning is door middel van een vaste trap te bereiken. Er is standaard een ruime (4e) slaapkamer aangebracht. Er is zelfs ruimte voor een 5e slaapkamer of een fraaie thuiswerkplek. Door de rechte wanden is de zolder een volwaardige verdieping