Tweekappers

De rijwoningen zijn de bouwnummers 2 t/m 5 en 16 en 17

Prijzen vanaf € 356.500,- von

Begane grond

1e verdieping

Zolder

De begane grond

De twee royale twee-onder-één-kapwoningen hebben een breedte van maar liefst zes meter. Hierdoor zijn de woningen op verschillende manieren in te delen. De ruime woonkamer is aan de achterzijde gesitueerd. Door de grote en hoge kozijnen ontstaat een woonkamer en keuken met veel licht inval.

De begane grond van iedere woning is voorzien van vloerverwarming. De woningen aan de Grolle ontsluiten op het binnenhof.

De woningen hebben een royale berging en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Je hoeft dus nooit meer naar een parkeerplaats te zoeken.

Wil je een extra grote woonkamer? Geen probleem. De woonkamer is aan de achterzijde uit te breiden.

Vraagt u ons verkoopteam naar de mogelijkheden.


1 e verdieping

De verdieping van deze woning is door middel van een vaste trap te bereiken. Er zijn standaard drie ruime slaapkamers aangebracht en een riante badkamer voorzien van luxe sanitair van Villeroy & Boch. Er wordt een wastafel geplaatst met een luxe éénhendelmengkraan, een thermostatische douchemengkraan en een vrijhangend toilet. De verdieping van de woningen wordt verwarmd middels vloerverwarming wat per ruimte te regelen is.


Zolder

De zolderverdieping van deze woning is door middel van een vaste trap te bereiken. De ruimte biedt een legio aan mogelijkheden. Door de rechte wanden is de zolder een volwaardige verdieping